All Stars Xperience

Hét event voor flexibele medewerkers

Inmiddels is de All Stars Xperience uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement voor de flexibele medewerkers van Driessen HRM. De avond bestaat uit een goed gevuld programma met inspirerende sprekers en activiteiten in een informele sfeer. Daarnaast biedt het een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere Driessen professionals en de eigen Driessen contactpersonen.

Hoofdkantoor | Helmond

Odeon | Zwolle

De Fabrique | Utrecht

Thema: "Ben jij klaar voor de toekomst?"

Dit jaar stond de All Stars Xperience helemaal in het teken van het thema ‘Ben jij klaar voor de toekomst?’. Ofwel: hoe zorg je er als medewerker voor dat je elke dag het beste uit jezelf haalt, jezelf blijft ontwikkelen en blijft meebewegen? Wat verandert er in de toekomst van werk en wat vraagt dit van competenties?

Inspirerend programma

Tijdens het event heeft Koert van Mensvoort, kunstenaar en filosoof, gesproken over de toekomst van werk en trends op de veranderende arbeidsmarkt. Hoe organiseren we het werk in de (nabije) toekomst? Wat is de invloed van technologie op de werkvloer en hoe zorgen medewerkers dat zij mee blijven bewegen met deze ontwikkelingen? Daarnaast heeft Maarten van de Weijden, bekend als olympisch kampioen zwemmen, verteld hoe we iedere dag het beste uit onszelf kunnen halen en ons kunnen blijven verbeteren. Ook waren er future talks van onder meer Erik Scherder en Martijn Aslander. Dit alles in een gezellige ambiance met allerlei heerlijke gerechtjes, drankjes en live entertainment.

Datum en locatie

Driessen HRM hoopte natuurlijk zoveel mogelijk flexibele medewerkers persoonlijk te ontmoeten op de All Stars Xperience 2016. Daarom organiseerde zij dit jaar drie edities in het land:

Dinsdag 4 oktober (Driessen-hoofdkantoor in Helmond)
Donderdag 6 oktober (Odeon in Zwolle)
Dinsdag 11 oktober (De Fabrique in Utrecht)