Mogelijkheden

U kunt Ozzy on Sax boeken
voor uw feest, bruiloft of evenement.

DJ en Sax
Ozzy on Sax met een DJ: een swingende combinatie. De funky sounds van Ozzy on Sax staan garant voor een uniek showelement! Een saxofonist geeft net dat beetje extra show en zorgt voor spontane interactie met het publiek. Ozzy on Sax heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen met Dj's binnen uiteenlopende muziekstijlen, en gaat improviserend in op de grooves van de DJ. Met deze combinatie is succes voor een groot feest verzekerd!

De meest geboekte spetterende en energieke combinatie!

Bruiloft
Een bruiloft is een gelegenheid waar de saxofoon perfect bijpast. De sounds van Ozzy on Sax zorgen voor een romantische sfeer tijdens de huwelijksceremonie, een gezellige sfeer bij het diner, of een spectaculair trouwfeest. Doordat de saxofoon van Ozzy on Sax is versterkt met een draadloze microfoon, kan hij de gehele ruimte van het feest doorlopen. Hierdoor onstaat er een leuke interactie tussen de gasten en saxofonist.

Bedrijfsfeest of -evenement
Heeft u een bedrijfsfeest, modeshow of een ander zakelijk evenement? Dan kan Ozzy on Sax, bijvoorbeeld in combinatie met een DJ, zorgen voor nog meer sfeer op uw zakelijke aangelegenheid. De swingende klanken van de saxofoon zorgen voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Natuurlijk bent u niet direct gebonden aan een bepaalde muziekstijl, Ozzy on Sax is allround en speelt mee op de muziek die wordt gedraaid.